Golf

Golven golven zich aan land
in een eindeloze reeks

De golf is water
net als de zee

De golf is aan de oppervlakte van de zee. Miljarden golven en golfjes manifesteren zich op het water, komen uit het water en “vergeten” tijdelijk dat ze water zijn. Als de golf zich zou realiseren dat hij al water is, is de identificatie met de golf verdwenen.

Je lichaam is als een golf aan de oppervlakte van Bewustzijn. Miljarden lichamen komen op in Bewustzijn en “vergeten” tijdelijk dat zij Bewustzijn zijn. Als de realisatie komt dat je Bewustzijn bent, identificeer je je niet zo heftig meer met de vorm, die het lichaam is.

Dat voelt verlicht,
verlost,
opgelost
in Dat
wat je bent …

Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn, Coaching, conditionering, Dood, Eckhart Tolle, golven, I am, Liefde, natuur, Nisargadatta Maharaj, Ramesh Balsekar, spiritualiteit, Wat ons bindt, Zelfrealisatie en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.