Sleutel

Ik heb je verteld waar de sleutel hangt. Je kunt de sleutel pakken en de deur open doen. Over de drempel stap je in een andere, zo vertrouwde wereld. Je ruikt de aarde, je voelt de balken en je ademt de warmte. Het vuur is aan en de kaarsen branden. Je doet je jas uit en zet je koffer neer. Je kijkt om je heen en voelt de heilige sfeer. De ruimtes zijn licht, stil en vredig. De storm die buiten woedt en nu nog hoorbaar is, kan hier niet doordringen. Je gaat zitten in de kamer waar de muziek zachtjes klinkt. Je handen vouwen zich vanzelf. De tranen, die woonden in je hart, gaan stromen en vormen kleine beekjes op je wang. Ik pak je hand en streel die zachtjes. Je voelt een kleine hond die blij is met je komst. Hij schudt zijn haren in het rond en maakt zijn capriolen. De glimlach komt en jij bent terug bij Jou …

Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn, Coaching, conditionering, Genade, God, Het Kleine Paradijs, Innerlijk Kind, leven, Leven in aandacht, Liefde, Mindfulness, Ontroering, Pijn, Relaties, Satsang, spiritualiteit, Stilte, Thuis, Transformatie, Verhaal, Verlichting, Verwondering, vrede, vrijheid, Waarheid, Wandelcoach, Wijsheid, Wonder, Zelfrealisatie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Sleutel

  1. Els zegt:

    welkom thuis in jou

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.